INFUZE ME PLEASE! – Andra behandlingen

Här får ni följa Madeleine B under tre behandlingar med Infuzion. Vi dokumenterar behandlingen med bilder och intervju med Madeleine och behandlande terapeut. Alla bilder är tagna direkt i samband med behandlingen och är helt oretuscherade.

Andra Behandlingen
När vi träffar Madeleine en vecka efter första behandlingen ser hon fortfarande fräsch ut i hyn. Nu är det dax för Madeleines andra behandling. Och efter andra behandlingen brukar man både kunna se och känna ett rätt bra resultat.
 Har du känt någon skillnad på din hud under den här veckan?
– Jag har inte tänkt så mycket på hur huden har känts under veckan. Men jag fick ju fin lyster efter första behandlingen och jag känner mig lite mindre torr på kinderna. Det känns som om jag ser lite piggare ut och lite av det mörka under ögonen har försvunnit.
Före behandling med Infuzion
Efter andra behandlingen med Infuzion
Behandlaren bedömning av resultatet:
– När Madeleine kom för sin andra behandling såg man att huden såg fräsch ut. Vi fokuserade även denna gång extra mycket under ögonen samt på de nasolabiala vecken och på den rynka vid munnen som Madeleine irriterat sig på. Dock är denna rynka så djup att det skulle behövas en mer ingående behandling på just den. Efter behandlingen ser man klart och tydligt ett väldigt fint resultat. Huden ser både spänstigare ut och har fått mer lyster. Partiet under ögonen och de nasolabiala vecken har minskat ordentligt. Dessutom känner man en klar skillnad på att huden är mycket mjukare och smidigare.