INFUZE ME PLEASE! – Första behandlingen

Här får ni följa Madeleine B under tre behandlingar med Infuzion. Vi dokumenterar behandlingen med bilder och intervju med Madeleine och behandlande terapeut. Alla bilder är tagna direkt i samband med behandlingen och är helt oretuscherade.
 
Första Behandlingen med Infuzion
 
1. Hur upplevde du din hud innan behandlingen?
– Jag har en hy som är torr på djupet.
 
2. Har du några specifika problem med huden?
– Jag har inga direkta problem med hyn men jag har en kraftig linje på vänster sida av munnen som jag inte gillar.
 
3. Vad har du för hudvårdsrutin?
– Jag är noga med att rengöra min hy morgon och kväll. Jag använder ett fuktserum och ansiktskräm. Cirka var 10e dag gör jag en peeling och har fuktgivande ansiktsmask.
 
4. Hur kändes det under första behandlingstillfället med Infuzion?
 
-Det kändes väldigt skönt, pirrade lite ibland.
 
5. Hur kändes och såg huden ut direkt efter behandlingen?
 
-Det kändes väldigt rent och som om jag fick en strålande hy. Min linje vid munnen kändes om möjligt lite mjukare.
Före första behandlingen.
Efter första behandlingen.

 

Behandlarens bedömning av resultatet:

 
– Madeleines hud såg väldigt torr och lite grå ut innan behandlingen. Dock kunde man se att hon tar hand om den, men ibland behöver huden en extra boost helt enkelt. Speciellt under den här årstiden. Madeleine nämde att hon störde sig på en kraftig linje vid sidan av munnen och vi gjorde så att vi fokuserade lite extra på att behandla den samt under ögonen där hon var lite mörk. Trots att detta var första behandlingen tycker jag att man kan se att både linjen vid munnen samt det mörka ringarna under ögonen fyllts ut lite. Dessutom har de nasolabiala vecken också minskat. Men det som märks allra mest direkt efter första behandlingen är den fantastiska lystern som Madeleine har fått.

 

Vill du veta mer om behandlingsmetoden och hur du arbetar med den på salong/klinik?
Kontakta oss på: reception@medicera.com