INFUZE ME PLEASE! – Tredje behandlingen

Här får ni följa Madeleine B under tre behandlingar med Infuzion. Vi dokumenterar behandlingen med bilder och intervju med Madeleine och behandlande terapeut. Alla bilder är tagna direkt i samband med behandlingen och är helt oretuscherade.

Tredje behandlingen med Infuzion

 

Hur har huden känts under den veckan som gått efter din andra behandling med Infuzion? Har du känt eller sett något resultat?

– Efter andra behandlingen började jag faktisk att både se och känna lite skillnad på huden. Den kändes mjukare och inte alls så torr som innan. Men framförallt så har jag fått väldigt många kommentarer om att jag ser fräsch ut och jag fick faktiskt också frågan om jag hade gjort Botox. Så jag tror att det r lättare för andra att se skillnad eftersom man lätt vänjer sig vid hur man ser ut och inte minns exakt hur det var innan. 

Efter den tredje och sista behandlingen tar vi fram före och efterbilder på Madeleine B och visar.

Vad tycker du när du ser före och etterbilderna på dig själv?

-Åh herregud! Är det sån skillnad… Såg jag verkligen ut sådär innan?? Ja jag känner ju verkligen att det har blivit en förändring. Huden har blivit mycket mjukare och inte alls lika torr, jag har fått en fantastisk lyster och så har ju mitt veck vid munnen minskat kraftigt samt att både mörka ringarna under ögonen och nasolabialvecken är betydligt mindre. Jag är verkligen supernöjd med dessa behandlingar med Infuzion!

Behandlarens bedömning av resultatet:

– Vi fick verkligen till ett fint resultat på Madeleine. Hon hade en väldigt torr hud, vilket gjorde att den förlorat sin lyster och behövde en återfuktning på djupet. Vi fokuserade under dessa tre behandlingar extra mycket på att behandla området under ögonen, vid nasolabiala vecken och lite på hennes kraftiga rynka vid sidan av munnen. Och man ser verkligen att dessa områden har blivit klart förbättrade. I det stora hela har Madeleine fått ett ungdomligare utseende. Som en kraftig uppfräschning utan att det ser onaturligt ut som det ibland klan göra om man sprutar i för mycket fillers.

Vill du veta mer om behandlingsmetoden och hur du arbetar med den på salong/klinik?
Kontakta oss på: reception@medicera.com